Pankrátorok az MMA világában

CM Punk nem az első, aki bemegy (már ha sikerül neki valaha) a ketrecbe, maga mögött hagyva a színházat, és valószínűleg nem is az utolsó. Van, akit a bizonyítási vágy, van akit a hírnév és van akit a pénz csal az idegen vizekre. Van akinek jól, és van akinek kevésbé jól  sikerült helyt állni a szorítóban.

Nézzük meg az öt legemlékezetesebb példát

Dos Caras Jr. (Alberto Del Rio) vs. Mirko Cro Cop

Dos Caras Jr. a lucha libre sztár egészen jól szerepelt az első harminc másodpercben, aztán Cro Cop rúgott egyet és ezzel véget is ért a mérkőzés. A bunyó 2003-ban került megrendezésre, ekkor a horvát még veretlen volt. Ezzel a vereséggel a pankrátor MMA mérlege 3-3 lett, amit a visszavonulásáig 9-5-re sikerült javítania.

Shinksuke Nakamura vs. Daniel Gracie

Shinksuke Nakamura neve nem ismeretlen a WWE fanok körében, a kemény stílus királyaként tartják számon. 13 évet töltött a szakmában. MMA mérlege 3-1-1, ebben a bunyóban sem alakít rosszul, nézzétek.

Dave Batista vs. Vince Lucero

A hatalmas Batista is próbára tette magát a ketrecben, miután sokadára nyerte meg a WWE bajnoki övet. Az első és egyben utolsó meccse Vince Lucero ellen zajlott és leginkább a Kimbo vs Dada összecsapására emlékeztet.

Brock Lesnar vs. Randy Couture

Brock Lesnar NCAA birkózóbajnok, WWE bajnok, UFC nehézsúlyú bajnok. Csupán egy MMA meccs után lehetőséget kapott a UFC-ben, és megjelenésével megváltoztatta a szervezetet.  Hihetetlen érdeklődés övezte debütálását, közölte az LA Times,a USA Today és a  New York Times is. A negyedik meccsen már az övért bunyózott a veterán Randy Couture ellen.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×