Parádésra sikerült Mackenzie Dern bemutatkozása a Legacy-ben

A többszörös grappling bajnok a Legacy 58-ban mutatta meg tudását Kenia Rosas ellen. Dern már az első másodpercekben a földre vitte a küzdelmet, nem sokra rá a hátat is behúzta és dolgozott az RNC-n. Rosas remekül védte a submission kísérleteket a menet alatt.

A nyomás folytatódott a második menetben, a gyors földrevitel után Dern megszerezte a mount-ot és kemény ground and pound-ba kezdett. A meccset nem sikerült idő előtt befejeznie, egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.

„Miután elmentem a karfesszel nagyon meglepett a hajlékonysága” Mondta Dern a domináns győzelem után. „Aztán próbálkoztam a toehold-al, de a bokája is legalább olyan rugalmas volt. Egyértelműen nem szerettem volna ha végigmegy. Törekedtem a KO-ra de az ütéseimet is jól védte. Mindent összevetve meg vagyok elégedve a teljesítményemmel.”

Az utolsó másodpercekben nagyon szorosnak tűnt az a karfesz, Rosas mégsem kopogott.

„Nem hallottam hogy eltört volna pedig már negatívban volt. Nagyon hajlékony ez a lány és kemények az ütései. Talán ezért is volt olyan jó választás. Örülök hogy sikerült a földre vinnem mind a három menetben.”

Mackenzie Dern remek bemutatkozáson van túl, reméljük hogy a folytatás legalább ilyen fényes lesz.

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×